Upp!

30 maj 2023

Lunch hos ekobonden på Lindås lamm

Ekologiska Lantbrukarna i Värmland bjuder in till en lunch med det lokala och ekologiska i fokus!

Den 9 maj bjuder Ekologiska Lantbrukarna i Värmland in region- och kommunpolitiker, måltidssamordnare, tjänstemän och personal inom offentlig sektor och offentliga måltider m.fl., till en lunch med det lokala och ekologiska i fokus. Vi träffas på Lindås lamm utanför Karlstad där kocken och riksstyrelseledamoten i Ekologiska Lantbrukarna Ulrika Brydling bjuder på en trerätters lunch baserad på lokala och ekologiska råvaror. Med denna träff hoppas vi kunna inspirera till ökad konsumtion och ökad upphandling av ekologiska råvaror i offentliga kök samt skapa engagemang för den lokala ekomaten, den regionala och den nationella livsmedelsstrategin.

Evenemanget är för endast inbjudna gäster, om du vill delta så kontakta projektansvarig Max Peterson på max.peterson@ekolantbruk.se eller ring 070-380 01 77.

Lunch hos ekobonden är ett evenemang som arrangeras inom kampanjmånaden EKO-september och finansieras därför av Jordbruksverket inom ramen för den svenska livsmedelsstrategin, liksom andra evenemang inom EKO-september.